Жената на Ники Дойнов, Петя Иванова, която в края на

...
 Жената на Ники Дойнов, Петя Иванова, която в края на
Коментари Харесай

Вижте какво преживя красивата жена на Ники Дойнов

 Жената на Ники Дойнов, Петя Иванова, която в края на януари предходната година роди наследник на известния публицист, е измежду най-загадъчните половинки на всеобщо известен мъж в България, какъвто е водещият от Нова телевизия.   Петя е изкусителна хубавица, която тъкмо преди 10 години се опитва за миска. По това време Иванова работи като управител в комплекс в Слънчев бряг, само че поради чара и стройната си фигура взема решение да опитва шанса си в стилните среди.

 Прави професионални фотосесии и се доставя с нужното за всеки модел порфолио от фотоси. През 2008-а у нас се провежда състезанието за хубост „ Лейди България “, който се счита за едно от влиятелните надпревари измежду хубавиците, твърди „ Галерия “, без да се базира на съответен източник.

Петя се записва измежду кандидатките и е измежду първите утвърдени. Получава аплодисменти до момента в който дефилира по бански поради съвършените си ограничения, само че се проваля най-неочаквано – на финалния тур, в който журито задава на миските въпроси.

 На въпроса какво ще пожелае на себе си и на околните си за Рождество Христово, тя отсича:   „ За Коледа бих желала да си пожелая преди всичко да съм здрава. Аз и моето семейство, всички близки. Бих желала да кажа, че поисквам персонално на себе си да съм здрава, само че като цяло бих желала през идната година в България да се случват доста красиви неща и българските дами да покажат, че са освен красиви, само че и интелигентни “.  

Отговорът й явно не задоволява журито и тя се оказва, че е една от дребното, които са си тръгнали от състезанието с празни ръце. Повечето са получили ленти, само че тя и с това не се окичила. 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР